Football Manager disponibil pe PC din luna noiembrie

Now Reading
Football Manager disponibil pe PC din luna noiembrie


Studiourile Sega și Sports Interactive au anunțat trei jocuri din seria Football Manager care sunt programate pentru lansare anul acesta.

Astfel Football Manager 2016 va fi lansat pe PC și Mac, iar Football Manager Touch va ajunge pe telefoane și tablete. Anterior cunoscut sub numele de Football Manager Classic, Touch reprezintă modul rapid de joc care era inclus în versiunea de bază până acum .

De altfel este pentru prima dată când modul de joc Touch va fi vândut separat pe Steam și tablete. Mai mult, Football Manager Mobile își va face de asemenea apariția pe dispozitivele iOS și Android.

Football Manager 2016 include un mod de creare a unui club și un mod fantasy draft, în care poți concura cu alți manageri pentru a alcătui o echipă de la zero folosind un buget fix, urmând apoi a se juca o mini-ligă. Pe lângă acestea, alte modificări includ mai multe opțiuni de personalizare a managerului, mai multe interacțiuni cu presa, transferuri îmbunătățite făcute automat de joc și altele.


Footbal Manager Touch va avea de asemenea modul de creare a clubului și va permite salvarea și continuarea carierei de pe PC pe tabletă și invers, totul fiind salvat în cloud.

Cei care se decid să precomande jocul vor primi de asemenea și un cod pentru documentarul intitulat An Alternative Reality: The Football Manager Documentary. Totodată va fi oferit  acces la programul beta care va începe cu două săptămâni înainte de lansarea jocului.

Football Manager 2016 este programat pentru lansare la 13 noiembrie, Touch și Mobile.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA