Fujifilm prezinta camera foto analog Instax SQ6

Now Reading
Fujifilm prezinta camera foto analog Instax SQ6


Instax SQ10 de la Fujifilm este deja disponibila dacă doriți să faceți fotografii instantanee în format pătrat, dar ce se întâmplă dacă tehnologia sa semi-digitală este încă prea aproape de Instagram pentru gusturile dvs.?

Nu va faceti griji, Fujifilm s-a gandit si la asta. Compania a dezvăluit Instax Square SQ6, primul său aparat de fotografiat analogic pentru fotografii pătrate. Cele mai apropiae functii digitale ale camereei sunt cele legate de programarea declanșatorului electronic. De atlfel, fara aceasta functie camera este mai mult o revenire la zilele pre-digitale.

Aparatul foto include moduri de focalizare pe bază de motor, peisaj și dublă expunere pentru a vă ajuta cu creativitatea, iar un cronometru de 10 secunde vă va ajuta să compuneți selfie-uri clasice. De asemenea, va puteți aștepta să fotografiați aproximativ 300 de fotografii cu ajutorul bateriilor cu litiu incluse.

Instax SQ6

Fujifilm pariază pe o altă caracteristică care te atrage chiar dacă nu ești pasionat pe fotografie analogică: prețul. SQ6 va fi disponibil in magazine incepand cu 25 mai la un pret de 130 de dolari, sau mai puțin de jumătate din costul lui SQ10. La acel cost, ar putea fi ușor să renunți la unele facilități digitale.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA