Functia de cautare pe Facebook primeste actualizare importanta

Now Reading
Functia de cautare pe Facebook primeste actualizare importanta


Disponibila de ceva vreme pentru utilizatorii de peste hotare, Graph Search de la Facebook urmeaza sa primeasca o actualizare importanta.

Administratorii retelei de socializare au luat decizia de a include informtţiile postate de utilizatorii Facebook in cautarile efectuate de alti utilizatori.

Aceasta functie era disponibila in Graph Search din 2013 si era limitata la informatiile continute in postarile prietenilor, protejand astfel intimitatea celorlalti utilizatori Facebook care nu se afla in lista de prieteni. Reteaua de socializare a extins acum functia de cautare pentru a cuprinde toate postarile utilizatorilor, cu conditia ca acestea sa fie publice si nu setate in mod explicit ca fiind adresate numai anumitor persoane din lista de prieteni.

˝Cand initiezi cautari, vei vedea acum cele mai recente si relevante postari publice, alaturi de postarile facute de prieteni. Listele cu rezultate la cautări sunt organizate pentru a te ajuta sa tai mai uşor prin zgomotul retelei si sa intelegi mai repede ce spune lumea despre un subiect anume la momentul respectiv˝, se arata intr-o postare pe blogul oficial al companiei Facebook.


Facebook-Graph-Search

Functia de cautare a fost modificata pentru a include si remarci, fraze si citari populare facute de utilizatori in legatura cu postarea respectiva, oferind o viziune de ansamblu asupra sentimentelor exprimate de utilizatorii Facebook fata de subiectul discutat.

Utilitatea noilor actualizari este adresata in special utilizatorilor din Statele Unite.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA