Functia de localizare de pe Google Maps le va arata prietenilor tai cata baterie mai ai pe telefon

Now Reading
Functia de localizare de pe Google Maps le va arata prietenilor tai cata baterie mai ai pe telefon


Pentru persoanele care utilizează Hărți Google pentru a obține indicații de orientare sau pentru a-și împărtăși locația în mod convenabil cu prietenii și familia, o nouă funcție începe să se extindă in aplicație.

Nivelul bateriei prietenului tău va fi inclus în setul de informații pe care îl primești când prietenii îți partajeaza locația lor. Este un plus de ajutor pentru păstrarea legaturii cu prietenii și pentru a vă asigura că sunt în siguranță in cazul in care nu mai reusiti sa dati de ei.

Când partajati locația cu cineva în aplicația Hărți Google, aceast va afișata pe harta prietenului dvs. și apoi acestia pot să utilizeze aceste informații pentru a obține indicații de orientare despre locul unde vă aflați cu exactitate. Cu noua actualizare și includerea in aplicatie a nivelului bateriei, este ușor de spus de ce cineva nu a sunat să vă spună că s-a pierdut sau în cele din urmă a ajuns la destinație. De acum veți putea să aruncati un ochi si la cât de multă baterie mai au acestia.

Cu alte cuvinte veti scapa de griji daca cineva intarzie sa ajunga la locatia voastra sau nu mai da semne de viata, știind că ar putea fi doar pentru că telefonul s-a inchis.


nivel baterie google maps

Noua caracteristică a fost făcută publica prima dată în februarie, când Google lansat versiunea beta a Google Maps v9.71. Puteți utiliza noua funcție pe versiunile iOS și Android ale aplicației chiar de astăzi.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA