Functia YouTube incognito mode disponibila pentru toti utilizatorii de Android

Now Reading
Functia YouTube incognito mode disponibila pentru toti utilizatorii de Android


YouTube pentru Android tocmai a devenit mai performanta cand vine vorba de a pastra istoricul de navigare secret. Modul incognito, pe care platforma video îl testează din luna mai, este acum lansat pentru toți utilizatorii Android.

La fel ca si functia incognito pentru Chrome, cel pentru YouTube nu pastreaza in istoric ceea ce vizionați, păstrând istoricul curat. Pentru a accesa funcția, atingeți pur și simplu avatarul dvs. pentru a vedea noua opțiune “Porniți incognito”, care înlocuiește butonul Deconectare. Dacă alegeți să îl porniți, veți primi un mesaj care vă reamintește că școala, angajatorul și ISP-ul vă vor vedea probabil activitățile dvs.

Aplicația afișează câteva elemente care nu dispar atunci când sunteți în modul incognito: pictograma de utilizator este schimbata in una cu pălărie și ochelari, în timp ce o bară din partea de jos indică în mod clar faptul că “Ești incognito”. Deși meniul YouTube este încă pe deplin vizibil în timp ce modul este activat, puteți accesa numai opțiunile Home și Trending. Dacă încercați să mergeți la Abonamente, Inbox și Bibliotecă, veți primi un ecran necompletat și o notă că acestea vor fi vizibile numai dacă dezactivați incognito.

Cea mai recentă versiune de YouTube care vine cu noul mod incogniyo este acum disponibilă pentru descărcare, deci tot ce trebuie să faceți pentru a obține această funcție este sa actualizati aplicațis din magazinul Google Play.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA