Gameplay-ul din Far Cry 4 prezentat la E3

Now Reading
Gameplay-ul din Far Cry 4 prezentat la E3


Ubisoft a avut o prezenţă consistentă la E3 2014, pe lângă titluri precum Rainbow Six: Siege sau Assassin’s Creed: Unity făcându-se remarcat şi Far Cry 4, shooter-ul cu care compania franceză speră să cucerească topurile de vânzări în această toamnă. De altfel, conferinţa de presă Ubiosft a fost deschisă cu prezentarea secvenţei introductive din Far Cry 4.

Mai mult, Far Cry 4 şi-a făcut apariţia şi în cadrul conferinţei de presă Sony, unde au fost prezentate secvenţe de gameplay single player şi cooperativ, fiind confirmat faptul că deţinătorii de console PlayStation îşi vor putea invita prietenii pentru a juca coop online, chiar dacă aceştia nu deţin o copie de Far Cry 4.

Far Cry 4 va fi disponibil în Europa începând cu 20 noiembrie 2014 pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wQ6kIzUcqsU[/youtube]

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA