Gboard pentru iOS primeste actualizari importante

Now Reading
Gboard pentru iOS primeste actualizari importante


Tastatura Gboard creeata de Google pentru telefoanele dotate cu sistem de operare iOS  primeste o actualizare importanta.

De acum puteti folosi inclusiv functia de cautare, putand de exemplu sa gasiti informatii despre programul la cinema, locatii si asa mai departe, fara a fi nevoiti sa iesiti dintr-o conversatie. Pe langa toate aceste functii, Gboard va permite de acum sa compuneti mesaje prin intermediul comenzilor vocale.

Daca ati descarcat cea mai recenta versiune a aplicatiei si aveti actualizat si sistemul de operare iOS, printr-o apasare mai lunga a butonului space veti avea acces la functia Voice Typing. Veti fi redirectionat catre o fereastra unde este afisat un microfon. Calitatea transcrierii este destul de buna dar integrarea este relativ deficitara, in comparatie cu tastatura proprietara de iOS, care face toate lucrurile intr-o singura fereastra.

 

Alte functionalitati implementate in aplicatia Gboard pentru iOS sunt suportul pentru 15 limbi, acces la noi emoji-uri, acces rapid la Google Doodle (animatiile companiei folosite pe motorul de cautare pentru a celebra anumite evenimente).


Noile actualizari, disponibile doar pe iOS, ar urma sa fie implementate in curand si pentru telefoanele cu sistem de operare Android.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA