Gestioneaza cheltuielile masinii cu aplicatia Masina Mea

Now Reading
Gestioneaza cheltuielile masinii cu aplicatia Masina Mea


Daca esti posesorul unei masini, probabil iti trebuie si mult efort sa o intetii avand in vedere cheltuielile de intretinere si numarul detaliilor la care trebuie sa fiti atent aproape zilnic. Aplicatia Masina Mea va ajuta sa va duceti aminte de toate taxele si elementele legate de masina ce pot expira.

Puteti introduce data expirarii ITP-ului, a RCA-ului, a asigurarii CASCO, a rovinietei, a extinctor-ului si a trusei medicale. In cazul in care aveti rate la masina sau asigurarea CASCO o platiti in rate, puteti configura o notificare si pentru aceste evenimente. In plus, in aplicatie puteti tine aceasta evidenta detaliata pentru mai multe masini, nu doar pentru una. Daca va incanta sa introduceti mai multe detalii legate de masini in aplicatie, Masina Mea vine cu un amalgam de informatii ce pot fi completate pentur fiecare autoturism in parte.

Apple iTunes

Google Play

Sursa: Playtech.ro

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA