Google a anuntat noul smartphone Nexus 6

Now Reading
Google a anuntat noul smartphone Nexus 6


După cum au afirmat zvonurile, Google a anunţat noile terminale din gama Nexus cu ajutorul cărora va promova cea mai recentă versiune a platformei sale Android: Nexus 6 şi Nexus 9. Un telefon gigant cu ecran de 6”, respectiv o tabletă cu ecran de 9”, cele două noi produse din gama Nexus vor fi primele care vor folosi Android L, care acum are în sfârşit şi un nume oficial: Lollipop.

Cel mai mare smartphone din gama Nexus şi primul care poate fi numit telefon-gigant, noul Nexus 6 este fabricat de către Motorola şi este o versiune redimensionată şi îmbunătăţită a faimosului Moto X.  Aşa cum era de aşteptat, noul Nexus 6 este un produs de vârf, acesta oferind cele mai impozante componente disponibile în acest moment pe piaţă.

Nexus 6 oferă un ecran AMOLED cu diagonală de 5,96” şi rezoluţie QuadHD (2560 x 1440 pixeli). În interior, noul Nexus 6 ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon 805 cu o frecvenţă de tact de 2,7GHz, acesta fiind secondat de o memorie RAM cu o capacitate de 3GB. Utilizatorii telefoanelor Nexus nu au fost prea mulţumiţi de lipsa cardului de memorie MicroSD din modelele anterioare, însă Nexus 6 elimină măcar problema capacităţii, dacă nu şi a flexibilităţii, şi vine în două configuraţii cu 32 şi 64 GB de memorie internă neextensibilă.

Noul smartphone din gama Nexus preia în mod vădit elementele remarcate la Motorola Moto X şi oferă o carcasă cu ramă metalică, emblematica concavitate în care este ascunsă sigla Motorola şi rama circulară a camerei foto. Terminalul are dimensiuni de 82,98 x 159,26 x 10,06 mm şi o greutate de 184 de grame.

PUBLICITATE

N6-grid2-1600

Nexus 6 oferă o cameră foto cu senzor de 13 MP, stabilizare optică şi obiectiv F/2.0, aceasta fiind însoţită de un partener frontal cu senzor de 2 MP. Pe lista de specificaţii mai găsim Bluetooth 4.1, NFC, Wi-Fi 802.11ac, LTE şi o baterie cu o capacitate de 3220 mAh, Google afirmând că aceasta va include o opţiune de încărcare rapidă care va oferi 6 ore de autonomie după numai 15 minute de la conectarea la priză.

N6-grid3

Precomenzile pentru telefonul Nexus 6 vor fi acceptate începând cu 29 octombrie şi vor fi onorate începând undeva în noiembrie.  Preţurile pentru telefonul Nexus 6 sunt de 650 dolari (varianta de 32GB) şi 700 de dolari (varianta de 64 GB), sume mult mai mari decât cele cu care au fost obişnuiţi cumpărătorii de Nexus.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wk-PY2dBKaA[/youtube]


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA