Google a lansat serviciul My Maps

Now Reading
Google a lansat serviciul My Maps


Prezentat ca o versiune evoluată a serviciului Maps Engine Lite, My Maps permite utilizatorilor Google Maps să încarce trasee de călătorii personalizate şi să folosească informaţiile furnizate de alţi utilizatori. În plus, secţiunea Google Maps Gallery a fost extinsă pentru a cuprinde traseele încărcate de toţi utilizatorii, indiferent de tipul acestora (trasee de montane, artă urbană, restaurante de vizitat, etc.).

Utilizatorii pot ataşa explicaţii detaliate, poze descriptive, marca traseul cu semne personalizate pe hartă şi alte detalii. Toate acestea sunt posibile cu ajutorulaplicaţiei My Maps, disponibilă pentru instalare în magazinul Play Store.

Atât timp cât sunt publice, traseele postate vor putea fi găsite de toţi utilizatorii Google Maps care răsfoiesc secţiunea Maps Gallery, cernând printre informaţii istorice sau de altă natură.
Relansat sub un nume mai inspirat decât versiunea precedentă, My Maps va înlocui Maps Engine Lite până la finalul acestui an, utilizatorii care nu solicită până atunci trecerea la noua versiune urmând să fie migraţi automat după depăşirea termenului limită.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA