Google achizitioneaza o companie ce dezvolta tehnologii avansate de navigare

Now Reading
Google achizitioneaza o companie ce dezvolta tehnologii avansate de navigare


Gigantul american Google a achizitionat recent compania de cercetare Eyefluence, care a dezvoltat o tehnologie de urmarire a ochilor, ce poate oferi posibilitatea oamenilor de naviga pe internet doar prin miscarea ochilor.

Pretul achizitiei nu a fost facut public de nici una din cele doua companii, care au refuzat sa dea detalii pe aceasta tema.

Eyefluence este o companie ce a fost fondata in 2013 si a primit investiţii in valoare de 21,6 milioane de dolari de la Intel Capital, Jazz Venture Partners, Motorola Solutions Venture Capital si NHN Investment.

Tehnologia dezvoltată de Eyefluence ar putea fi folosita in viitor pe dispozitivele pentru realitate virtuala si realitate augmentata, dar si in posibile viitoare modele de ochelari inteligenti.

PUBLICITATE

eyefluence

Tehnologia permite utilizatorilor sa navigheze prin meniuri si sa faca selecţii doar prin miscarea ochilor.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA