Google actualizeaza Docs, Sheets si Slides pentru iOS 11

Now Reading
Google actualizeaza Docs, Sheets si Slides pentru iOS 11


Google a actualizat trio-ul de aplicații pentru birou – Docs, Sheets si Slides – pentru iPhone X și iOS 11. Actualizările adaugă suport pentru display-ul mai mare al celui mai recent telefon de la Apple, precum și pentru funcțiile de drag and drop ale iOS 11 de pe iPad.

Decizia este una incurajatoare deoarece Google este fairplay cu Apple și susține caracteristicile celor mai recente echipamente hardware și software ale companiei din Cupertino. Este cu atat mai important pentru că, spre deosebire de propriile aplicații de procesare a textului, slide show-uri și foi de calcul ale Apple (Pagini, Numere și Keynote), oamenii folosesc mai mult  Google Docs.

Acum, dacă Google va lansa si noi vesriuni pentru aplicatiile Gmail și Google Maps pentru iPhone X, toate aplicatiile vor fi aliniate cu noile dispozitive.

Noile versiuni Google Docs, Sheets si Slides sunt disponibile pentru descarcare in mod gratuit de pe magazinul de aplicatii Appstore.

PUBLICITATE

Pe paginile fiecarei aplicatii apare notat:

Suport pentru iOS 11 și iPhone X * În iOS 11, trageți ușor conținutul din alte aplicații în Slide-uri/ Documente/ Tabele * Corectări de erori și îmbunătățiri de performanță.

Iată cum arată drag-and-drop din alte aplicații în Google Docs:


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA