Google adauga functia de cautare in aplicatia Android Messages

Now Reading
Google adauga functia de cautare in aplicatia Android Messages


După ce i-a oferit aplicației o noua fata dar si un nou mod întunecat în ultimele săptămâni, Google adaugă acum câteva funcții utile aplicatiei Android Messages iar functia de cautare este una din ele.

Într-o postare de blog, compania a prezentat o experiență de căutare mai puternică pe care utilizatorii o vor vedea din aceasta săptămâna, ceea ce le va permite să găsească anumite tipuri de conținut (imagini, videoclipuri etc.) care să cuprindă toate conversațiile sau ferestre de chat individual.

Deci, veți putea să atingeți numele persoanei și să derulați o listă elegantă de mesaje, materiale media și chiar locații pe care le-ați schimbat între dvs. și cealalta persoană.

cautare android messages

Acesta este un fel de organizare utilă și decongestionare care este destul de comună în alte aplicații de mesagerie, dar pentru cei care se găsesc prin SMS de multe ori, este frumos să vezi că Google face lucrurile mai puțin intuitive.


Google are planuri mult mai mari pentru Android Messages, desigur. Cele mai bune părți din “Chat”, viziunea companiei pentru o lume în care mesageria este alimentată de RCS, urmează să vină.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA