Google anunta ca lanseaza o noua interfata pentru Google Plus si ne intrebam de ce

Now Reading
Google anunta ca lanseaza o noua interfata pentru Google Plus si ne intrebam de ce


Google a incercat sa lanseze un rival pentru reteaua de socializare Facebook si i-a iesit serviciul Google Plus. Din pacate experimentul companiei s-a dovedit a fi un mare esec si reteaua zace in anonimat.

Au existat numeroase probleme cu Google Plus, printre care se afla si continutul de tip SPAM, pe care compania a incercat sa le rezolve rapid. Ce este si mai surprinzator este ca pe langa instrumente de moderare a continutului postate pe Google Plus, gigantul planuieste sa aduca noi imbunatatiri.

Leo Deegan, managerul de inginerie pentru Google+, tocmai a anunțat că compania va lansa în curând o “versiune nouă” a aplicației Google Plus pentru dispozitivele Android. Deși ar putea să arate și să se comporte în mod similar, se așteaptă schimbări semnificative sub capotă.

Până când vom avea șansa să ne jucăm cu această nouă versiune, nu vom ști exact la ce să ne așteptăm, dar se pare că Google a investit mult timp in modernizarea modului în care aplicația funcționează la un nivel fundamental. Nu am putea spune că performanța versiunii vechi a aplicației părea a fi o problemă, dar în anunțul său, Deegan descrie îmbunătățiri în redare și derulare, precum și alte modificări vizuale minore (plus câteva probleme cunoscute). Pe langa beneficiile aduse, “rescrierile complete” prezente în noua aplicație ar trebui să fie de ajutor pentru Google atunci când va adăuga funcții suplimentare în viitor.

PUBLICITATE

În timp ce Google+ ar putea să nu aibă baza de utilizatori pe care Facebook sau Twitter o au, platforma își păstrează în continuare propriile comunități funcționale, deci va fi interesant să vedem cum această rescriere ii afectează pe cei care frecventează aplicația de Android.

Deocamdata nu exista o nouă versiune a lui Google Plus sub forma de pachet APK, deși este posibil ca aceste îmbunătățiri să nu necesite lansarea unei noi versiuni Googlw Plus – postarea lui Deegan foloseste “mai degrabă” termenul “actualizare”.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Bogdan Chirea