Google Assistant poate recunoaște melodii

Now Reading
Google Assistant poate recunoaște melodii


Una dintre cele mai mari scăpări ale Google Assistant, de la debutul său în 2016, a fost incapacitatea de a identifica melodii. Unele mostre ale acestei funcționalități au fost implementate odată cu lansarea Pixel 2 și Pixel 2 XL, dar se pare că această caracteristică este lansată în sfârșit pe toate smartphone-urile Android.

Dacă doriți ca Asistentul Google să identifice o melodie, puteți să întrebați “Ce melodie este aceasta?” Sau ceva asemanator cu aceste cuvinte. Asistentul Google va începe sa asculte apoi melodia care este redata. Odată ce melodia este identificată, Google Assistant va prezenta un mic fișier de informații care conține câteva versuri, artistul, albumul, când a fost lansata și genul din care aparține melodia.

De asemenea, cardul de informații conține legături încorporate pentru a asculta piesa prin YouTube și Muzică Google Play, precum și un link încorporat pentru a căuta melodia pe Google.

Alternativ, Asistentul Google are afișata si opțiunea “Ce este acest cântec?” în lista de selectare de opțiuni. Veți avea nevoie ca vocea să fie setată ca intrare preferată în setările telefonului pentru ca opțiunea să apară.


Nu se știe dacă toți utilizatorii au acces la aceasta funcție, dar asa cum este de așteptat, este posibil ca ea sa fie implementată gradual. Mai trebuie spus ca noua funcție a fost testata deocamdată pe dispozitivele setate cu limba de  Afișare in engleză aflate in Statele Unite.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA