Google Assistant se lanseaza si pe alte telefoane cu Android

Now Reading
Google Assistant se lanseaza si pe alte telefoane cu Android


Asistentul virtual al companiei Google, intitulat Assistant a fost prezentat oficial odata cu lansarea telefoanelor din seria Pixel. Acesta a fost anuntat initial ca fiind exclusiv pentru aceste telefoane.

Compania americana anunta ca a semnat noi parteneriate cu producatori de telefoane, iar Assistant va fi disponibil si pe alte telefoane cu Android, incepand cu LG G6.

Asistentul virtual al celor de la Google este o evolutie a functiei Google Now, oferind posibilitatea utilizatorilor de a purta conversatii si de a cere lucruri mai complicate cu ajutorul comenzii vocale “Ok Google!”. Spre deosebire de Google Now, Assistant nu iti afiseaza o simpla caseta cu rezultate, ci te si ajuta sa duci lucruri la bun sfarsit. Poti ajunge sa faci doar cu ajutorul lui o rezervare la restaurant sau sa comanzi o pizza.

Google spune ca noul asistent a fost disponibil pana in prezent doar pentru telefoanele Pixel pentru ca a incercat sa il perfectioneze.  Google Assistant va putea fi instalat in curand si pe diverse modele de telefoane ce au instalate versiunile Android 6.0 si 7.0, incepand cu versiunea in engleza si cu cea in germana.

PUBLICITATE

Cei de la Google spun ca interfata conversationala este un mare plus si se adapteaza in functie de cum il folosesti si de unde, acumuland si informatii din conversatiile trecute pentru a afla cat mai multe despre tine si a-si adapta raspunsurile in functie de ce iti place si de ce aplicatii ai folosit.

Assistant este generatia viitoare de Google Now si face tot ce face si Now, insa cu diferenta elementului conversational si de inteligenta artificiala. Google spune ca Assistant face rezultatele cautarii mai accesibile si, daca prin Now la multe intrebari ti se raspunde cu o pagina de web in care tu trebuie sa gasesti exact lucrurile care-ti trebuie, Assistant iti poate afisa direct lucrul cautat.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA