Google Chrome primeste notificari pentru Windows 10

Now Reading
Google Chrome primeste notificari pentru Windows 10


Google actualizează Chrome pentru Windows săptămâna aceasta pentru  ca browserul sa primeasca suport pentru centrul de notificări nativ din Windows 10.

Google testează noul suport de luni de zile iar acest lucru inseamna că notificările din browserul Chrome vor merge în mod direct la Centrul de acțiune Windows 10 (centrul de notificare) implicit. În prezent, Google face acest lucru cu aproximativ 50% din utilizatorii Chrome 68, urmand ca in versiunea urmatoare a browserului aceasta functie sa fie  și implicita pentru majoritatea utilizatorilor.

Notificările din Chrome vor respecta acum funcția Focus Assist pentru Windows 10, care este concepută pentru a dezactiva notificările atunci când rulati un joc sau într-un mod care nu vă deranjează. Deși a fost nevoie de o perioadă de timp pentru a obține suport pentru notificări native Windows 10 pentru Chrome, utilizatorii Windows vor trebui să aștepte acum ca Google să ofere suport  pentru cea mai recentă caracteristică Timeline a Microsoft.

Dacă nu vedeți încă  asistență pentru notificări în Chrome, puteți oricând să o activați manual în fila chrome://flags, selectand “notificările native” în stare activată.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA