Google Chrome va bloca în cele din urmă videoclipurile redate automat cu sunet

Now Reading
Google Chrome va bloca în cele din urmă videoclipurile redate automat cu sunet


Google se tine în sfârșit de cuvant si blocheaza videoclipurile enervante care se redau automat cu sunetul pornit. Următoarea actualizare a Chrome (versiunea 66) va include modificări ale videoclipurilor redate automat, ceea ce înseamnă că browserul le va reda automat numai dacă sunetul nu se redă în mod implicit sau dacă dați clic și interacționați cu site-ul sau ați afișat anterior interes pentru fisierele media de pe site-ul respectiv.

Aceste modificări au fost inițial programate pentru Chrome 64, care a sosit în ianuarie, cu opțiunea de a dezactiva definitiv site-urile enervante care abuzează de videoclipurile redate automat cu sunet activat în mod implicit. Google a întârziat modificările adiționale de redare automată pentru versiunea Chrome 66, dar acestea apar acum în canalele beta ale Chrome înainte de lansarea publică în luna următoare.

Pașii suplimentari ai Google vor însemna că redarea automată a clipurilor video cu sunetul care porneste automat ar trebui să fie de domeniul trecutului și puteți face întotdeauna pasul suplimentar de a bloca complet un site dacă faceți clic și interacționați din greseala și sunetul porneste.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA