Google Duo permite de acum partajarea activitatii de pe ecranul telefonului cu alti utilizatori

Now Reading
Google Duo permite de acum partajarea activitatii de pe ecranul telefonului cu alti utilizatori


Google Duo tocmai a facilitat oferirea de suport tehnic pentru prieteni și familie care nu se descurca cu telefonul: cea mai recentă versiune a aplicației de chat video ofera posibilitatea de a partaja ecranul în timpul unui apel.

Pentru a accesa funcția, pur și simplu apăsați pe ecran pentru a vedea noua pictogramă de partajare a ecranului de deasupra camerei. Dacă atingeți noua pictogramă, veți fi avertizat că Duo va începe să afișeze totul de pe ecran. Dacă alegeți să continuați, o margine roșie arată ce poate vedea persoana de la celălalt capăt al liniei. Câteva butoane roșii apar, de asemenea, pentru a vă oferi modalități de a opri partajarea ecranului ori de câte ori doriți.

Din păcate, caracteristica are inca destul de multe probleme și nu funcționeaza corect de fiecare data. Spre exemplu mai multi utilizatori au reclamat faptul ca persoanele pe care le-au sunat puteau vedea doar un cadru gri în locul ecranului real. In alte cazuri, destinatarul vedea doar o imagine înghețată a ecranului apelantului.

Screensharing-ul ar putea deveni un instrument de neprețuit în viitor, dar pentru moment, va trebui să așteptați o altă actualizare a aplicatiei Duo în cazul în care functia are aceleasi probleme.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA