Google Duo se lanseaza si pe tabletele cu Android si pe iPad

Now Reading
Google Duo se lanseaza si pe tabletele cu Android si pe iPad


Aplicația de chat video Google Duo ajunge în sfârșit si pe tablete. Odata cu cea mai recentă actualizare, aplicația poate functiona atât pe iPad, cât și pe tablete Android.

Google Duo a fost pana acum limitata doar la telefoane iar acesta este un plus frumos, mai ales că oamenii au tendința de a conversa prin chat video la domiciliu, unde tabletele sunt la indemana și au un ecran mai mare.

Au trecut doi ani de la lansarea lui Duo, și nu s-au schimbat prea multe pentru Google pe frontul de chat video. Primirea unui apel este încă o experiență dezordonată și confuză.  Lucrurile par sa se imbunatateasca: Duo este preinstalat și integrat în aplicația dialer pe unele telefoane Android, dar experienta este departe de a fi la fel de neîntrerupta ca  pe FaceTime. Aplicația se simte adesea ca și cum ar fi fost imprumutata, mai degrabă decât să fie o funcție de bază cu adevărat integrată.

Aceasta este o actualizare utilă, totusi. Dar, pana cand inceperea un apel Duo va fi la fel de ușoara ca și începerea unui apel telefonic obișnuit, oamenii vor continua să se foloseasca o altă aplicație pe care au instalat-o deja prietenii lor, fie Skype, Facebook Messenger, fie altceva. Cel putin daca aveti un iPad, indicat ar fi sa utilizati in continuare FaceTime deoarece, într-un fel, este in continuare mai simplu.


Pentru a descarca Google Duo pentru iPad puteti accesa iTunes iar pentru versiunea Android accesati magazinul Google Play


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA