Google Gboard Mini avatar poate folosi emoji-uri pentru a creea o versiune digitala a utilizatorilor

Now Reading
Google Gboard Mini avatar poate folosi emoji-uri pentru a creea o versiune digitala a utilizatorilor


Dacă doriți să trimiteți prietenilor vostri emoji-uri personalizate folosind Gboard, puteți să vă conectați fie la colecția de autocolante Bitmoji, fie să utilizați cea mai recentă caracteristică a tastaturii.

Google a lansat functia autocolante “Mini” pentru iOS și Android, care utilizează învățarea automată pentru a realiza emoji personalizat din fotografiile voastre. Mai exact, caracteristica folosește o combinație de învățare mecanica, rețele neuronale și ilustrații de artist pentru a crea cea mai bună reprezentare a dvs., ținând cont de diferite caracteristici precum tonul pielii, culoarea părului și stilul, culoarea ochilor, forma feței și părul facial. Trebuie doar să accesați Mini din interiorul Gboard și să începeți procesul de creare a unui singur autocolant. Acesta va crea automat avatarul dvs. și va genera pachete de autocolante pe care le puteți utiliza.

Google a lansat inițial Mini anul trecut ca “autocolante automate” pentru aplicația de chat Allo. Gigantul tech pare să distribuie caracteristicile din Allo  si celorlalte produse, încercand sa elimine treptat aplicația  – funcțiile Google Asistant folosite de Allo, de exemplu, ar putea să se îndrepte către aplicatia Mesaje Android, pe baza investigației dezvoltatorilor XDA.

Mini poate crea 100 de stiluri noi de autocolante folosind avatarul dvs. personalizat pe cele existente, care au rulat cu autocolantele originale Allo selfie. Aceste modele vin în moduri Bold și Sweet, deci veți avea o mulțime de autocolante pe care le puteti alege  când doriți să fiți ingamfat sau dulce, fără a utiliza cuvinte.


Iata intregul proces de creeare a unui autocolant mini:

gboard mini

Daca nu aveti activa functia, verificati daca Google Gboard a fost actualizata la ultima versiune, atat pe Android cat si pe iOS. Este posibil ca actulizare sa fie disponibila gradual, deci asteptati catev zile pana cand functia va fi disponibila la nivel global.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA