Google lanseaza doua noi aplicatii experimentale pentru fotografii pe Android

Now Reading
Google lanseaza doua noi aplicatii experimentale pentru fotografii pe Android


Există peste două miliarde de dispozitive inteligente pe piata și aproape fiecare are un aparat de fotografiat. Sa avem la noi o camera fantastica in buzunar a devenit o obisnuinta in ultimii ani. Pentru a profita de aceste camere uimitoare, Google lansează trei noi aplicații pentru camerele foto pe Android.

Noile aplicatii fac parte din noul program “appsperimente” al Google, care tocmai a fost lansat astăzi. Noile aplicații sunt numite Storyboard (disponibila numai pe Android), Selfissimo! (disponibila pe Android și iOS) și Scrubbies (disponibila numai pentru iOS).

Storyboard

În Storyboard, inregistrati câteva secunde de video și apoi aplicația scoate automat șase cadre. Aplicatia va pune cadrele într-un stil de carte de benzi desenate și aplică unul din cele șase stiluri vizuale. Puteți salva noua animatie in stil benzi comice sau trage in jos pentru a reîmprospăta și a obține una nouă. Google spune că există 1,6 trilioane de posibilități diferite de a încerca.


Aplicatia este disponibila doar pe Google Play.

Selfissimo!

Dacă v-ați gândit vreodată să aveți propriul stand de fotografii, dar nu ați vrea să si plătiți câteva mii de dolari pentru a cumpăra unul, Selfissimo! poate fi solutia. Aceasta este o aplicație automată de selfie-uri care face fotografii alb-negru de fiecare dată când vă faceti timp pentru a face o astfel de poza. Atingeți ecranul pentru a începe sesiunea și apoi atingeți din nou pentru a termina. Puteți revizui apoi o foaie generata de Selfissimo! care pune împreună și salvează fiecare cadru pe care aplicația l-a luat sau puteti sa selectati imagini individuale.

Aplicatia este disponibila pentru utilizatorii de Android, pe magazinul Google Play, dar si pe iPhone si iPad pe App Store.

Scrubbies

Scrubbies vă permite să vă indepliniti fantezia de a fi DJ, dar cu videoclipuri. Aplicația primește clipuri video și vă permite să remixați videoclipuri mutându-le înainte și înapoi. Vă permite să manipulați viteza și direcția videoclipului în timp ce derulati înainte și înapoi. Odată ce ați creat videoclipul remixat, glisați cu două degete pentru al salva și a il distribui.

Scrubbies este disponibila pe iOS pe magazinul App Store.

Aplicațiile sunt deja disponibile pentru descarcare. Ne putem aștepta ca mai multe aplicații experimentale ca acestea să vadă lumina zilei, Google spunand că acestea sunt doar primul val de aplicații care vor fi lansate.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA