Google Lens a fost actualizata cu selectie inteligenta a textului si cautari in timp real

Now Reading
Google Lens a fost actualizata cu selectie inteligenta a textului si cautari in timp real


Noile caracteristici pe care Google le-a prezentat la I/O 2018 vor ajunge în curând pe dispozitivele Android dacă nu au facut-o deja. Potrivit 9to5google, selecția inteligena a textului, potrivirea stilului și rezultatele în timp real au început să fie lansate pentru dispozitivele ce folosec camere cu Google Lens.

Noile caracteristici vin cu un nou design care rearanjează puțin elementele din Lens, împreună cu un nou meniu marcat “Apăsați pe obiecte și text”, care vă arată ce obiecte poate identifica aparatul foto. Dintre toate caracteristicile testate în timpul I/O, selecția inteligetna a textului s-a dovedit a fi cea mai interesantă și utilă: vă oferă o modalitate de a căuta rapid articolele din documentele din jurul dvs. Puteți să îndreptați camera spre un meniu, de exemplu, și să atingeți pe fel de mancare pe care nu îl recunoașteți pentru a afla mai multe despre el.

Stilul de potrivire este o caracteristică de cumpărături virtuale, spre deosebire de alte experiențe de shopping AR. Atunci când îndreptați camera spre un obiect, Lens va pune o suprapunere albastră peste ea, pe care o puteți face pentru a afișa articole similare pe care le puteți cumpăra. În cele din urmă, rezultatele în timp real acoperă informații despre obiectele de pe ecran înainte de a apăsa chiar și butonul declanșator.

9to5google a confirmat faptul că funcțiile sunt acum live pe OnePlus 6, dar se pare că Google a decis o lansare lentă. Functiile nu se regasesc deocamdata in Asistentul aplicației Photo – aici se afla functiaLens pe majoritatea telefoanelor Android – dar tot mai mulți oameni declară că au deja acces la cele trei funcții pe dispozitivelor lor.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA