Google lucreaza la 3 noi modele de telefoane Pixel

Now Reading
Google lucreaza la 3 noi modele de telefoane Pixel


Telefoane Google cu Android, fabricate de Google sub marca Pixel, au fost lansate pe piata de ceva timp, motiv pentru care au inceput sa circule din ce in ce mai des zvonurile despre viitoarele modele. Initial s-a zvonit ca gigantul american are in planuri doua modele, iar cele mai recente informatii sustin ca de fapt este vorba despre 3 telefoane.

Noile modele sunt cunoscute momentan doar sub numele de cod ‘muskie’ si ‘walleye’, iar cel de-al treilea model ce urmeaza sa fie lansat are numele de cod ‘taimen’. Cele trei nume de cod reprezinta o specie de peste.

Sursele sustin ca modelul numarul trei, cunoscut sub numele Taimen va avea un ecran mai mare decat primele modele. Nu se stie foarte clar cum se vor diferentia dar stim ca Google lucreaza la o versiune mai ieftina a lui Pixel, dar si faptul ca gigantul american vrea si un model cu protectie la apa.

S-ar parea ca ecranele mai mari si ramele mai subtiri sunt la moda in 2017 si va fi interesant de urmarit daca Google va adopta aspectul 2:1 pe ecran, asa cum s-a vazut la LG G6. De asemenea ramane de vazut daca Google va instala pe noile telefoane Pixel urmatorul sistem de operare Android O, pe care compania il va prezenta la conferinta I/O din luna mai.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA