Google Maps pentru iOS ofera suport pentru acces usor la informatii de trafic si tranzit

Now Reading
Google Maps pentru iOS ofera suport pentru acces usor la informatii de trafic si tranzit


In urma cu mai mult de un an, Google și-a actualizat aplicația Hărți pentru Android, ușurând astfel căutarea de restaurante, verificarea traficului din apropiere și găsirea programelor de tranzit public. Astăzi, actualizarea este disponibilă acum pentru utilizatorii iOS. Odată cu actualizarea, utilizatorii Google Maps vor vedea trei opțiuni în partea de jos a ecranelor lor – explorare, conducere și tranzit.

Dacă accesați fila explorare, veți găsi opțiuni de luat masa în apropiere, precum și fotografii, o descriere a zonei în care vă aflați în prezent și opțiuni pentru căutarea benzinăriilor, bancomatelor, magazinelor convenience, farmaciilor și altor locații.

Fila de conducere vă oferă un rezumat al situației traficului din zona dvs., inclusiv o estimare a intarzierilor care s-ar putea adăuga la durata de parcurs pana la destinatie . Dacă adresa dvs. de domiciliu și de serviciu este salvată în Hărți Google, aceasta vă va oferi, de asemenea, o estimare a timpului în timp real pentru acele destinații. În cele din urmă, fila de tranzit vă oferă estimarea programelor de autobuz și de tren in stațiile din apropierea locației dvs.

Actualizarea pentru aplicatia Google Maps iOS este deja disponibila online.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA