Google Maps te ajuta de acum sa faci naveta cu mijloacele de transport in comun

Now Reading
Google Maps te ajuta de acum sa faci naveta cu mijloacele de transport in comun


Google Maps va transforma naveta cu trenul sau autobuzul în locurile pe care le vizitați mult mai puțin stresanta. Aplicatia vă va îndruma în curând prin fiecare pas al unei plimbări cu un mijloc de transport in comun, inclusiv va va spune când este timpul să coborâți.

Dupa ce veti activa caracteristica in aplicatie, veți găsi un buton “start” în partea de jos a ecranului atunci când căutați cum să mergeți la o anumită destinație. Dacă atingeți acel buton, veți primi actualizări live pe unde vă aflați pe măsură ce vă deplasați sau pe măsură ce mijlocul de transport se mișcă, nu numai în cadrul aplicației, ci și pe ecranul de blocare Android.

Probabil nu veți avea nevoie de o funcție similara pentru transportul zilnic, dar dacă călătoriți într-un oraș, stat sau țară noua, cu un sistem de tranzit care poate fi copleșitor, atunci noua functionalitate ar putea fi o poveste de dragoste. Pur și simplu vizualizati ecranul de blocare pentru a vedea unde vă aflați (dacă GPS-ul dvs. și internetul mobil funcționează în interiorul vehiculului), sau așteptați ca telefonul să vă spună că ați ajuns. Puteți chiar să derulați în sus și să vă asigurați că mergeți pe drumul cel bun.

Cei de la TechCrunch spun că această caracteristică va apărea “în curând”, dar cel mai sigur ar fi sa verificati daca aplicația Google Maps este actualizata la zi – s-ar putea ca functia să fi fost deja lansată pentru unii utilizatori alesi in mod aleatoriu pentru testare.


Conceptul nu este complet nou. Aplicația de auto, intitulată Transit, are o caracteristică “Go” care vă ghideaza pas cu pas intr-o călătorie cu autobuzul sau cu metroul. Implementarea Google ar avea un avantaj clar, însă: pe Android, nu ar trebui să descărcați o aplicație separată.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA