Google ne invata sa jucam cricket prin intermediul unui doodle

Now Reading
Google ne invata sa jucam cricket prin intermediul unui doodle


A devenit deja o traditie ca gigantul american Google sa celebreze diverse evenimente cu ajutorul unor “doodles” speciali care inlocuiesc logo-ul pe pagina de cautare.

De la o vreme insa acesti “doodles” au devenit interactivi si s-au transformat in jocuri amuzante. Azi, Google celebreaza startul Campionatului Mondial Feminin de Cricket. Amatorii au ocazia de a se juca un mic joc interactiv intre melci si greieri pe un teren de cricket.

Daca nu ati auzit pana acum de cricket, va ajuta Google sa intelegeti regulile:

Pentru a va distra cu jocul de cricket este suficient sa accesati motorul de cautare Google sau sa accesati sectiunea Doodles. Apoi cu ajutorul unui click pe mouse veti putea sa loviti mingea cat mai puternic pentru a alerga si obtine puncte. La final veti putea sa partajati rezultatul obtinut cu toti ceilalti prieteni.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA