Google Photos permite editarea imaginilor si cu alte aplicatii

Now Reading
Google Photos permite editarea imaginilor si cu alte aplicatii


Cea mai recentă versiune a Google Photos lansata in aceasta saptamana vine cu o schimbare notabilă a funcției de editare foto a aplicației. Editorul are acum o scurtătură rapidă pentru a deschide o imagine în alte aplicații de editare.

Atingând “Editare” pe o imagine din versiunea 3.9 a Google Photos se va deschide aceeași interfață de editare. Cu toate acestea, acum există o a patra filă la dreapta. Atingând această pictogramă, un panou afișează alte aplicații de editare a fotografiilor instalate pe dispozitiv.

Dacă ați făcut deja modificări, Google Photos vă va întreba dacă doriți să salvați inițial modificările înainte de a exporta imaginea în aplicația selectată. În ciuda faptului că pe dispozitiv sunt instalate aplicații cum ar fi Instagram sau Vsco care au propriul editor de imagini, în acest meniu au apărut numai aplicații de tuning dedicate, cum ar fi Snapseed și Photoshop.

Editorul încorporat de imagini este probabil destul de suficient pentru majoritatea utilizatorilor, dar această scurtătură este o schimbare foarte convenabilă și prietenoasă pentru acele ocazii în care imaginile dvs. necesită editare suplimentară.

PUBLICITATE

Versiunea 3.9 a aplicației Google Photos este disponibila acum prin intermediul Google Play Store.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA