Google Pixel 3 aduce selfie-uri inteligente, zoom performant si incarcare wireless

Now Reading
Google Pixel 3 aduce selfie-uri inteligente, zoom performant si incarcare wireless


Google Pixel 3 este telefonul cu cele mai multe informatii scurse pe piata din istoria recenta, deci evenimentul de lansare nu a adus prea multe surprize.

Deci cu ce noutati vine Google in acest an ?

google pixel 3

Modelul mai mic Google Pixel 3 este dotat cu un ecran de 2160 x 1080 pixeli de 5,5 inci și o baterie de 2915 mAh, în timp ce modelul mai mare are un panou 2960 x 1440 cu un breton imens și o baterie de 3430 mAh. Ambele telefoane pot oferi 11 ore de redare video, astfel încât ar trebui să obțineți aproximativ aceeași longevitate de la oricare dintre dispozitive.

Ambele dispozitive au un design nou de sticlă-sandwich pentru a permite încărcarea fără fir, cu o combinație de textura mată și lucioasă care reamintește de dispozitivele Pixel timpurii. Deși Pixel 3 acceptă standardul de încărcare Qi, Google a introdus, bineînțeles, propriul dock de încărcare fără fir numit Pixel Stand. În afară de inacarcarea dispozitivului dvs., acesta se transformă și într-un afișaj mini de asistenta, asemanator cu noul Home Hub Google.


La prima vedere, niciunul din aceste echipamente hardware nu este deosebit de unic – de fapt, specificațiile Pixel-ului par destul de slabe în comparație cu hardware-ul din Samsung Galaxy Note 9 sau OnePlus 6. Dar, ca și în cazul dispozitivelor anterioare, un utilizator va cumpăra un Pixel pentru cameră și experiența software. Firește, Google le-a îmbunătățit pe cele două pe Pixel 3.

Schimbarea cea mai evidentă este adăugarea unei camere suplimentare. Nu pe spate, la fel ca majoritatea telefoanelor, ci mai degrabă o cameră frontală cu unghi larg, așa cum s-a intamplat pe LG V40 (și așa cum am văzut pentru prima oară pe LG V10). Principalul beneficiu este de a putea face selfie-uri de grup, deși nu este clar dacă a doua cameră este utilizată pentru a ajuta la perceperea adâncimii pentru selfie-uri.

Cele mai multe îmbunătățiri sunt altfel pe partea software-ului. O caracteristică numită “Top Shot” folosește AI pentru a preveni erori tipice ale fotografiilor, cum ar fi clipirea, mișcarea neclară sau erori de focalizare. De asemenea, un mod “Photobooth” permite camerei să efectueze automat fotografiile atunci când detectează lucruri precum zâmbete sau chipuri amuzante.

Una dintre plângerile cu privire la camera video a lui Pixel 3 este lipsa unui teleobiectiv, așa cum au majoritatea concurentilor. Google face acest lucru cu ceva numit Super Res Zoom, o altă prezentare impresionantă a puterii fotografiei computaționale.

Google Pixel 3 utilizează mișcarea mâinilor care tremura pentru a face mai multe fotografii ale unei scene și utilizează, în principiu, datele combinate pentru o fotografie clară. Acest lucru este similar cu o caracteristică pe care am văzut-o pe unele camere profesionale cum ar fi Seria Olympus OM-D care poate utiliza mișcarea de la stabilizatorul de imagine pentru a schimba pixeli ușor și, în esență, să imite un senzor de rezoluție mai mare.

Apoi, există o caracteristică numită Night Sight, care îmbunătățește fotografiile deja excelente ale Google. Google nu a specificat cum funcționează, dar este probabil un alt mod de combinare a mai multor imagini într-una singura. Indiferent de situatie, compania spune ca este atat de buna incat “nu veti folosi niciodata flash-ul din nou”. Din pacate, va trebui sa asteptati un pic mai mult pentru a incerca functia pentru ca Google spune că va sosi prin intermediul unei actualizări de software “în curând”.

În cele din urmă, Google a încorporat urmărirea mișcării pentru a focaliza precis subiectul în mișcare și acum poți schimba adâncimea de câmp în modul portret după ce o fotografie a fost făcută.

pixel 3

Chiar dacă hardware-ul nu este deosebit de impresionant, aceste caracteristici ar trebui să contribuie la o experiență de fotografiere îmbunătățită semnificativ. Este demn de remarcat faptul că acesta este primul anunț al Pixel în care Google nu a menționat scorul său DxOMark – suntem curioși să vedem cum se situeaza fata de competiție.

Pixel 3 va fi disponibil pe 18 octombrie, începând cu 799 $ pentru modelul mai mic și 899 $ pentru XL. Dacă doriți încărcare fără fir, Pixel Stand vă va costa încă 79 USD.

Specificatii cheie:
Snapdragon 845
4GB RAM
64 sau 128GB stocare interna
Gorilla Glass 5 pe partea din fata
HDR Support
Camera Principala: 12MP F1.8, 1.4μm pixel size
Front Normal Camera: 8MP F1.8
Front Wide Camera: 8MP F2.2, 97-degree field of view
18W fast charger included
Wireless charging support
USB-C 3.1 port
Pixel USB-C earbuds incluse
Titan security encryption chip
Culori: Clearly White, Just Black, si ‘Not Pink’


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA