Google planuieste lansarea noilor pachete de stocare online sub denumirea One

Now Reading
Google planuieste lansarea noilor pachete de stocare online sub denumirea One


Daca obisnuiti sa folositi serviciile de stocare de date in cloud, Google continua sa fie o alternativa excelenta, oferind stabilitate dar, cel mai important, spatiu de stocare generos, si preturi accesibile.

Competitia pe aceasta piata a serviciilor este acerba iar actualul serviciu Google Drive este pe cale sa devina si mai atractiv, cu ajutorul noului program Google One.

La început, Google One va fi disponibil pentru un public limitat. Cei care dețin un plan pentru spațiu de stocare în Drive cu plată, vor beneficia de upgrade automat la Google One în lunile următoare. Urmează să primiți un e-mail cu detalii despre noile dvs. beneficii.

Planurile Google One încep de la 100 GB la prețul de 1,99 USD, 200 GB la prețul de 2,99 USD și 2 TB la prețul de 9,99 USD, iar planurile care conțin peste 2 TB rămân la același preț. (Planurile existente pentru spațiu de stocare de 1 TB în Drive vor beneficia de upgrade la 2 TB fără costuri suplimentare.)


Odata cu noile planuri, utilizatorii vor primi si noi functii cum ar fi partajarea in familie, similară cu serviciile de genul iCloud, pentru începători – până la șase membri ai familiei pot partaja un plan, fiecare cu propriile zone de stocare private. Google promite un suport mai bun, de asemenea, cu acces “cu un singur click” la experți pentru serviciul Drive și altele. Anterior, aveați nevoie de un cont de afaceri G Suite pentru a obține un astfel de ajutor live.

Compania spune ca se va stradui sa faca serviciul Google One disponibil la scară cât mai largă. Pentru inceput noul Google One va fi disponibil in Statele Unite, iar utilizatorii din alte țări vor trebui să aștepte până la sfârșitul anului.

Marirea spatiului de stocare are sens dacă doriți mai mult spațiu de stocare mai presus de toate (de exemplu, să stocati videoclipuri 4K).


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA