Google Play Music ar putea sa fie inchis in curand

Now Reading
Google Play Music ar putea sa fie inchis in curand


Unul din secretele pe care Google nu a reusit sa il tina ascuns este acela ca lucreaza la un nou serviciu de muzica denumit Youtube Music.

Mai multe surse din industrie au dezvaluit deja ca noul Youtube Music urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an. Acum insa apare vestea conform careia actualul serviciu Google Play Music ar putea sa isi inceteze activitatea.

Conform celor de la Droidlife, serviciul Play Music va fi inchis gradual in cursul acestui an iar utilizatorii existenti urmeaza sa fie fortati sa migreze la noul serviciu pana la finalul anului 2018.

Nu este clar ce impact va avea decizia asupra celor care au abonamente plătite sau dacă listele de redare ale utilizatorilor și copiile de rezervă ale bibliotecii muzicale vor fi transferate pe noua platformă, deși un alt raport de la 9to5Google sugerează că gigantul Google intenționează să “mute întregul serviciu pe YouTube Music [„Remix"].“


Destinat să ocupe poziția dominantă a Spotify asupra pieței de redare a muzicii, YouTube Music va combina YouTube Red cu Play Music pentru a crea un serviciu de muzică la cerere care include și clipuri video.

În ciuda preocupărilor inițiale ale marilor case de discuri, la sfârșitul anului trecut, Sony Music Entertainment și Universal Music Group s-au alăturat Warner Music Group în semnarea de acorduri de licentiere pentru serviciu după ce Google a indepartat temerile legate de drepturile de autor pe YouTube.

Intr-o declaratie de presa, un reprezentant al Google a spus:

“Am anunțat anterior unirea echipelor YouTube pentru muzică și Google Play – muzica este foarte importantă pentru Google, deci este foarte important să oferim o ofertă care să răspundă nevoilor consumatorilor și artiștilor. Nimic nu se va schimba pentru utilizatorii de astăzi și vom oferi o mulțime de notificari înainte ca orice modificări ssa fie făcute.”


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA