Google Romania, doliu in memoria victimelor din clubul Colectiv

Now Reading
Google Romania, doliu in memoria victimelor din clubul Colectiv


Tragedia de vineri seara din clubul bucurestean Colectiv este comemorata azi si de motorul de cautare Google.

Astfel, pe prima pagina a versiunii in romana a Google este afisata o funda de culoare neagra, in semn de doliu.

In memoria victimelor din clubul Colectiv” este  mesajul pe care Google Romania il afiseaza atunci cand utilizatorii ating cu mouse-ul funda de doliu.

Mediul online a jucat un rol important in tragedia de vineri seara din Bucuresti. Reteaua de socializare Facebook s-a transformat rapid in principala sursa de informatie si mobilizare. Aici au fost postate mesaje pentru mobilizarea oamenilor pentru ca acestia sa doneze sange. Tot pe Facebook a fost creat si o cauza in care zeci de mii de tineri au aderat promitand ca in semn de respect pentru victime nu vor mai merge in cluburi, cel putin o perioada.

PUBLICITATE

De asemenea conturile de Facebook ale ranitilor din incendiul devastator au fost invadate cu mesaje de sustinere, venite din partea rudelor si prietenilor apropiati dar si de la necunoscuti, impresionati de soarta lor.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA