Google testeaza navigarea prin gesturi pe viitorul Android P

Now Reading
Google testeaza navigarea prin gesturi pe viitorul Android P


Google testează o nouă bară de navigare pentru Android P care arată similar cu noile gesturi și cu interfața de utilizator folosita de Apple pe iPhone X. Google a dezvăluit accidental noua bară de navigare într-o postare de blog pentru dezvoltatorii Android. Compania a eliminat ulterior captura de ecran pe care a postat-o cu bara în acțiune. Noua bara de navigare nu mai include un buton de multitasking, iar butonul central Home arată mult mai mic și este în formă de pastila.

Cei de la 9to5Google raportează că Google testează o nouă bară de navigare asemănătoare cu cea de pe iPhone X, cu un gest de glisare în sus care dezvăluie interfața de multitasking. Nu este clar dacă butonul asemănător cu pastila, care arată similar cu cel descoperit pe o imagine scursă de pe Moto X5, funcționează în continuare ca un buton sau este pur și simplu un identificator pentru a trece inapoi pe pagina de start prin glisare în sus, cum se intampla ca pe iPhone X. Google va oferi in continuare butonul de intoarcere, deși 9to5Google raportează că acest lucru apare numai în context când este necesar un buton înapoi.

Google testează această bară de navigare in momentul de fata, insa compania a testat anterior si alte modificări ale barei de navigare din versiunile anterioare Android, fără a le livra vreodată. De asemenea, Google ofera suport pentru bretonul de pe ecran inspirat de la iPhone X sau Essential, odata cu actualizarea Android P. O nouă bară de navigare cu funcții bazate pe gesturi ar fi cu siguranță mult mai ușoară pentru dezvoltatorii de Android care se vor putea folosi de ecranele fara margini. Asteptam sa auzim mult mai multe despre Android P la conferinta de dezvoltatori Google I / O luna viitoare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA