Google Translate adauga suport pentru traducere in timp real pentru 13 limbi straine noi

Now Reading
Google Translate adauga suport pentru traducere in timp real pentru 13 limbi straine noi


Google a anunțat săptămâna aceasta că aplicația Traducere pentru iOS și Android recunoaște 13 limbi noi prin intermediul camerei foto de pe telefon. Actualizarea, care include suport pentru limbile arabă și hindi, se află în proces de a fi lansată pentru utilizatorii din întreaga lume.

În plus față de arabă și hindi, aplicația susține acum Bengali și Punjabi – patru dintre primele zece limbi cele mai vorbite din lume, potrivit Ethnologue. Traduceți, de asemenea, sprijin suplimentar pentru Gujarati, Kannada, Malayalam, Marathi, Nepali, Tamil, Telugu, Thai și Vietnameze.

Funcția specifică de traducere Google, care are un nou suport pentru limbă, permite utilizatorilor să facă o poza rapidă cu camera telefonului; aplicația procesează orice text translatabil pentru dvs. Călătorii pot accesa această caracteristică prin intermediul aplicației Traducere atingând pictograma camerei.

Google a adăugat un sprijin semnificativ pentru noile limbi de la lansarea traducerilor vizuale din 2015. Aplicația acceptă acum aproape 50 de limbi, iar la începutul acestei luni a adăugat sprijin pentru dialectele locale pentru a ușura traducerile vorbite in diferite zone locale.


Traducerile în timp real sunt posibile datorită traducerii mașinilor neuronale (NMT), o tehnică de învățare a mașinilor care completează traducerile prin prezicerea probabilității unei secvențe de cuvinte. Google utilizează de asemenea tehnica pentru traducerile offline.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA