GoPro a vandut peste 30 de milioane de camere de actiune Hero

Now Reading
GoPro a vandut peste 30 de milioane de camere de actiune Hero


GoPro a avut parte de provocări semnificative în ultimele luni, mai ales din punct de vedere financiar, însă producătorul de aparate foto a reușit să se pastreze pe linia de plutire. Compania a dezvăluit că a depășit 30 de milioane de unitati vândute ale camerei video de acțiune Hero, de când primul model HD a fost lansat în urmă cu nouă ani.

Modelul său Hero5 Black – un model accesibil pentru toate tipurile de exterior – a fost vândut in patru milioane de unități și câștigă titlul de cel mai bine vândut aparat de fotografiat al GoPro.

În ciuda acestor realizări, se pare că GoPro trebuie să facă mai mult decât să facă îmbunătățiri subtile ale gamei de camere de acțiune pentru a deveni din nou profitabilă. Într-o încercare de a-și recupera recenta scădere a vânzărilor, profitand de sezonul de vara, GoPro a început să autorizeze licența pentru lentilele camerei și tehnologia senzorilor către Jabil. Jabil Circuit se specializează în soluții de fabricație electronică și este furnizorul mai multor companii, printre care si Apple.

Este întotdeauna greu când concurenții cu produse mai ieftine intră pe scena cu camere ce ofera impermeabilitate, rezoluție de 4K și o durată similară de viață a bateriei. Dar GoPro are de dus o lupta pe mai multe fronturi – de la atragerea clientilor interesati sa isi cumpere o camera de aciune ele sale de acțiune, la jucarii precum Hot Wheels’ GoPro toy car sau la produse de editare video care sa le permita utilizatorilor sa partajeze videoclipurile filmate cu GoPro pe retelele de socializare.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA