GTA Online te va recompensa daca te uiti la streamuri live pe Facebook

Now Reading
GTA Online te va recompensa daca te uiti la streamuri live pe Facebook


Acum aveți motive bune pentru a urmări streamurile live GTA Online în afară de a va juca titlul propriu-zis. Acum, după ce expansiunea After Hours este disponibilă, Rockstar folosește recompensele In-Stream de pe Facebook pentru a vă oferi gratuit valuta GTAO când vizionați anumite emisiuni. Atâta timp cât aveți contul dvs. Facebook conectat la contul dvs. Rockstar Games Social Club, veți avea șansa de a vă alimenta contul bancar virtual doar prin urmarirea streamurilor.

Primul flux oficial va avea loc pe 27 iulie, când dezvoltatorul și Facebook vor marca lansarea After Hours. Vă puteți aștepta la o serie de emisiuni care vor rula până la jumătatea lunii august, cu anumite fluxuri Facebook care oferă avantaje prin canalele lor respective. Mai multe detalii despre program vor fi oferite în viitorul apropiat.

Aceasta miscare reprezintă o ofertă clară oferită de Facebook pentru a câștiga inimile jucătorilor. De ce sa vizionați un flux pe Twitch sau Mixer când Facebook v-ar putea oferi sansa sa obtineti beneficii in joc ? Totuși, este o recunoaștere a faptului că streamurile live joacă un rol-cheie în jocurile moderne și că atragerea publicului online ar putea doar să îmbunătățească experiența pentru toată lumea.

Grand Theft Auto Online este un joc online multiplayer de acțiune și de aventură dezvoltat de Rockstar North și publicat de Rockstar Games. A fost lansat pe 1 octombrie 2013 pentru PlayStation 3 și Xbox 360 și a fost lansat pe 18 noiembrie 2014 pentru PlayStation 4 și Xbox One, cu o versiune Microsoft Windows lansata pe 14 aprilie 2015. Jocul este modul multiplayer online al Grand Theft Auto V . Stabilit în orasul fictiv San Andreas (bazat pe California de Sud), Grand Theft Auto Online permite celor 30 de jucători să exploreze lumea deschisă și să se implice în meciuri de joc cooperativ sau competitiv. Designul deschis al lumii permite jucatorilor sa se plimbe liber prin San Andreas, care include mediul rural deschis si orasul fictiv Los Santos (bazat pe Los Angeles).


Dezvoltat în tandem cu modul single-player, Grand Theft Auto Online a fost conceput ca o experiență separată, pentru a fi jucat într-o lume în continuă evoluție.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu