Hashtagurile se pregatesc sa cucereasca Youtube

Now Reading
Hashtagurile se pregatesc sa cucereasca Youtube


Când vizitați YouTube pe Android sau pe web, puteți întâlni ceva ce probabil asociați mai mult cu Twitter sau Facebook: hashtagul. Platforma video permite acum utilizatorilor ce încărca clipuri să adauge hashtag-uri la descrierile și titlurile video ale acestora, pentru a le permite spectatorilor să găsească mai ușor canalele și conținutul relevant.

La fel ca în alte locuri de pe internet, hashtag-urile de pe YouTube sunt active, adica odata ce faceti clic pe ele vi se va afișa o pagină de rezultate cu alte videoclipuri etichetate cu același lucru. Youtube va afișa chiar și primele trei hashtag-uri din partea de jos a videoclipului și deasupra titlului.

Pagina de asistență Google detaliaza regulile din spatele noii caracteristici. Politicile YouTube interzic creatorilor să adauge etichete înșelătoare, precum și cele care vizează hărțuirea sau umilirea unei persoane sau a unui grup. Hashtagurile care promovează violența sau ura și orice lucru sexual sau explicit nu sunt, de asemenea, permise pe platformă. YouTube declară că va elimina videoclipurile care încalcă aceste politici.

Daca in momentul de față nu vedeti niciun fel de hashtaguri atât în aplicația de Android, cât și pe web, este pentru ca aceasta este încă în curs de lansare sau disponibilă numai în SUA și în alte locații selectate. Cu toate acestea, un lucru este sigur: functia hashtag nu va fi disponibila imediat si în aplicația iOS a YouTube.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA