HBO GO disponibil de acum si fara abonament la cablu tv

Now Reading
HBO GO disponibil de acum si fara abonament la cablu tv


Unul din cele mai populare servicii de video on demand din Romania este disponibil acum si prin intermediul site-ului dedicat HBO GO fara a mai fi nevoie de un abonament cablu tv.

Incepand de azi HBO GO beneficiaza de o noua interfata in versiunea web si ofera utilizatorilor posibilitatea de a se abona direct de pe site la serviciu. In plus, toti cei care isi vor creea un cont direct de pe site-ul www.hbogo.ro, vor primi gratuit acces gratuit timp de o luna.

Perioada de gratuitate este valabilă pentru toți abonații noi. După luna gratuită, utilizatorii vor plăti 19,99 lei/lună. HBO spune insa ca utilizatorii isi pot anula oricând abonamentul.

HBO GO ofera peste 2000 de ore de seriale și filme. Platforma ofera seriale apreciate, blockbustere și conținut variat pentru copii iar toate sezoanele producțiilor originale HBO sunt disponibile oricând.


HBO GO este disponibil pe o gamă variată de dispozitive, care se extinde continuu. În prezent, puteți folosi serviciul pe următoarele platforme:

– PC sau computer Mac
– iPhone și iPad (HBO GO este compatibil cu versiunea iOS8 și versiunile apărute după aceasta pentru iPhone-uri și iPad-uri)
– smartphone-uri și tablete Android (HBO GO este compatibil cu versiunea Android Kit Kat (4.4) și versiunile apărute după aceasta)
– Smart TV-uri Samsung (HBO GO este compatibil cu toate Smart TV-urile Samsung care au sisteme de operare Orsay sau Tizen și au fost produse în 2012 sau mai târziu.)
– Smart TV-uri LG (HBO GO este compatibil cu toate Smart TV-urile LG care au sisteme de operare Netcast sau WebOS și au fost produse în 2012 sau mai târziu.)
– XBOX 360 (asteptam versiunea pentru Xbox One)
– HBO GO este compatibil cu Google Chromecast pe iOS, Android și Google Chrome. Odată ce v-ați conectat la Chromecast, o să puteți urmări conținutul pe televizor și puteți folosi dispozitivul mobil ca telecomandă.

Diferente de costuri fata de versiunea de cablu

Oferta abonarii la serviciu direct de pe site vine cu un pret mai ridicat fata de situatiile in care aveti si un abonament la un furnizor de servicii de televiziune prin cablu/telecom.

La RCS&RDS, HBO Go este disponibil gratuit tuturor abontilor la pachetul Max Pack sau HBO, ce costa intre 12-13 lei/luna; UPC ofera HBO Go in pachetul MAX PACK HBO la un pret de 25 de lei/luna. Telekom ofera pachetul HBO GO in extraoptiunile abonamentelor pentru TV la un pret de 18/luna, iar pana pe 15 ianuarie 2018 Optiunea Pachet Online Maxpack+HBO Go este oferita promotional cu reducere 100%, pe perioada contractuala initiala de 12/24 luni.

Interfata HBO GO in versiunea web a primit de asemenea si o noua interfata menita sa faca navigarea prin site mai usoara.

Noua optiune de abonare directa precum si luna gratuita de testare vine ca o optiune identica imprumutata de la rivalul Netflix, care insa are preturi de abonare aproape duble. Cel mai ieftin abonament la Netflix costa aproximativ 37 de lei, in comparatie cu HBO Go care cere 20 de lei pentru abonarea directa de pe site. Diferenta dintre cele doua servicii este continutul dar si disponibilitatea pe mai multe platforme.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA