Homeworld Remastered Collection lansat pe piata

Now Reading
Homeworld Remastered Collection lansat pe piata


Gearbox Software se pregateste sa lanseze o versiune rematerizata celebrului joc Homeworld joc lansat initial pentru PC in anul 1999.

Versiuna remasterizata a jocului va fi lansat sub forma unui pachet ce va purta denumirea Homeworld Remastered Collection si va include ambele jocuri ale seriei Homeworld, în versiuni remasterizate, cu grafica adusă la standardele din ziua de azi.

De asemenea, pentru nostalgici, Homeworld Remastered Collection va oferi şi Homeworld 1 şi Homeworld 2, jocurile în forma lor originală, adaptate pentru a rula pe configuraţiile şi sistemele de operare moderne. Nu în ultimul rând, Homeworld Remastered Collection va oferi acces şi la Homeworld Remastered Steam Multiplayer Beta.

Jocurile originale Homeworld 1 şi 2 au fost dezvoltate de Relic Entertainment (acum în curtea SEGA), fiind lansate pentru PC în 1999, respectiv 2003. Seria Homeworld a fost achiziţionată de Gearbox Software în urma falimentului publisher-ului THQ, compania lui Randy Pitchford plătind nu mai puţin de 1,35 milioane de dolari pentru această franciză. Brian Martel, chief creative officer al celor de la Gearbox, a declarat că a căpătat o mare dragoste şi respect faţă de jocurile Homeworld, ocupându-se personal de bunul mers al acestei achiziţii.

PUBLICITATE

Homeworld Remastered Collection a fost lansat pe 25 februarie 2015, exclusiv pentru PC, prin intermediul Steam. Precomenzile pentru Homeworld Remastered Collection sunt disponibile chiar acum, iar cei care aleg această metodă de achiziţie beneficiază de un preţ redus cu 15% faţă de cel normal (27,19€ în loc de 31,99€).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vEQKUbrq32c[/youtube]


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA