HTC lanseaza doua modele noi de telefoane

Now Reading
HTC lanseaza doua modele noi de telefoane


646x404htcHTC şi-a lansat cel mai bun telefon pentru jumătatea acestui an, iar acum pregăteşte modele mai ieftine. Printre ultimele informaţii s-a infiltrat şi una despre HTC Tiara, un nou smartphone cu Windows Phone.

HTC continuă folosirea literelor pentru a-şi denumit telefoanele şi ajunge acum la P şi Q. Desire P este un model asemănător Desire SV lansat anul trecut, are un ecran de 4,3 inci cu rezoluţie de 800×480 pixeli şi un procesor dual-core la 1GHz. Camera are 8 megapixeli şi vine cu tehnologia Beats Audio, scrie UnwiredView.

HTC Desire Q este ceva mai mic, cu un ecran de doar 4 inci, cel mai probabil menţine procesorul dual-core şi o memorie RAM de 1GB. HTC nu îşi propune nimic inovator cu aceste două modele, doar este strategia sa de a lansa şi dispozitive potrivite pieţelor medii. De sperat ar fi să nu rămână fără alfabet, până când or începe să fie rentabile.

Cât despre Windows Phone, chiar dacă HTC a spus în trecut că nu este prea interesată de un nou telefon, se pare că următorul model, HTC Tiara, va veni cu acest sistem de operare. Nimic impresionant nici aici, dar este un terminal între actualele HTC 8X şi HTC 8S. Din specificaţiile prezentate de UnwiredView, terminalul va avea un procesor dual-core la 1,2GHz frecvenţa, un ecran de 4,3 inci la o rezoluţie de 800×480 pixeli şi memorie RAM de 1GB.


HTC Tiara va mai avea o cameră de 8 megapixeli, dar un spaţiu de stocare de doar 8GB. În final, autonomia va fi asigurată de 9 baterie de 1.800 mAh. Livrările de HTC One întârzie din cauza tehnologiei camerei, dar se prea poate ca Tiara să ajungă la timp, undeva la mijlocul lunii mai.

Citeste mai mult: adev.ro/mkb9wb


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA