Huawei a vândut 100 de milioane de telefoane și amenință dominatia celor de la Apple

Now Reading
Huawei a vândut 100 de milioane de telefoane și amenință dominatia celor de la Apple


Huawei se apropie de preluarea celei de-a doua poziții, ocupata in prezent de Apple, in ceea ce priveste vânzările de smartphone-uri la nivel global.

Datorita adoptării rapide și succesului celor mai recente modele de top P20 și P20 Pro, dar și cu ajutorul modelelor mid-range, compania înregistrează un nou record de vânzări.

Huawei a livrat peste 100 de milioane de unitati pana acum in acest an, a declarat directorul executiv Richard Yu, la un eveniment de lansare recent pentru Nova 3. La acelasi eveniment, directorul executiv a declarat ca firma spera sa ajunga la 200 de milioane de unitati pana la sfarsitul anului. S-ar putea să atingă acest obiectiv, daca reușește să îi mulțumească și pe cei ce nu sunt atrași de telefoane cu breton.

Ajungerea la acest număr ar aduce Huawei (în prezent, a treia companie la nivel mondial) mai aproape de Apple în lupta pentru locul al doilea. Compania chineză se afla deja în spatele companiei californiene. In al doilea trimestru al anului, producătorul a livrat 38,5 milioane de unitati în comparație cu 41 milioane de unități expediate de Apple.


Decalajul ar fi chiar mai mic, chiar minim, dacă producătorul condus de Richard Yu nu ar întâmpina dificultăți în a deveni un jucător pe piața americană.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA