Huawei a devenit al doilea producator mondial de telefoane

Now Reading
Huawei a devenit al doilea producator mondial de telefoane


Batalia pentru suprematia in randul producatorilor de telefoane mobile a devenit extrem de interesanta in ultimii ani, mai ales ca rivalii traditionali Samsung si Apple au fost ajunsi din urma de alte companii.

Chiar daca Samsung a trecut prin multe scandaluri in ultimele luni, pozitia sa de lider mondial ramane in continuare neatinsa. Nu acelasi lucru se poate spune despre Apple care a reusit sa piarda pozitia a doua in clasamentul vanzarilor.

Informatia a fost publicata de firma de consultanta şi analiza Counterpoint care sustine ca in lunile iunie şi iulie ale acestui an producătorul chinez Huawei a vandut mai multe smartphone-uri decat Apple.

Perfomanta este una extrem de importanta pentru producatorul chinez, care se diferentiaza totusi de Apple prin faptul ca produce si vinde telefoane la preturi mult mai mici decat aceasta.

PUBLICITATE

Cu toate astea, Apple ar putea totusi sa creasca numarul de vanzari in perioada urmatoare, compania urmand sa lanseze pe piata trei noi modele de telefoane iPhone. Exista totusi si un motiv de mandrie pentru compania Apple, telefoanele sale iPhone 7 si 7s ocupa prima pozitie in clasamentul celor mai vandute telefoane la nivel mondial.

In mod suprinzator pe pozitiile 3 si 4 se afla compania Oppo, urmata de Samsung si Xiaomi.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
100%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA