Iata ce dimensiune va avea noul update al Windows 8.1

Now Reading
Iata ce dimensiune va avea noul update al Windows 8.1


Al doilea update pentru Windows 8.1 este programat să fie lansat în următoarele luni, acesta fiind disponibil pentru utilizatori în lunile august și septembrie ale acestui an.

Nu există însă informații detaliate despre acest update la Windows 8.1, despre ce conține, ce îmbunătățiri aduce sau ce elemente noi, sau vechi și mult așteptate, ca de exemplu butonul magic de Start. Există însă zvonuri despre dimensiunea acestui update. Un reprezentant Microsoft a declarat, în teorie, pe forumul EightForums, faptul că Microsoft își instruiește angajații de la suport pentru update-ul cu numărul 2. De aici vine și această confirmare, mai puțin oficială, cum că downloadul va fi disponibil începând cu luna august.

Primul update a avut aproximativ 700 MB la download, al doilea se zvonește că va avea puțin peste 3 GB. E o diferență destul de mare între cele două, suficient cât să ne întrebăm ce anume aduce în plus acest update. Prin comparație, 3 GB este dimensiuniea sistemului de operare instalabil de pe un stick USB, în variantă finală, pentru 64 biți. Cel pentru 32 de biți e chiar ceva mai mic. Această informație nu este oficială, însă pune la îndoială faptul că Windows 8.1 ar fi trebui să reprezinte o variantă finală a sistemului de operare Microsoft, și de asemenea ridică semne de întrebare pentru cei care dețin tablete și alte dispozitive, unde memoria internă este limitată la 64 GB sau mai rău, 32 GB.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA