Iata cum arata Android Nougat pe Samsung Galaxy S7 si S7 Edge

Now Reading
Iata cum arata Android Nougat pe Samsung Galaxy S7 si S7 Edge


Programul de testare a sistemului de operare Android 7.0 Nougat pentru telefoanele Samsung Galaxy S7 si S7 Edge este disponibil pentru utilizatorii din Marea Britanie si Coreea de Sud.

Cei de la SamMobile au reusit sa puna mana pe actualizarea de firmware ce va fi livrata posesorilor de telefoane Samsung Galaxy S7 si si S7 Eedge si au facut cateva poze cu designul sistemului de operare. Designul include cateva elemente pe care le-am vazut la Graxe UX pe modelul Note 7 la care au fost adaugate noi functionalitati si elemente.

Printre noutati se afla noi animatii, un font nou denumit Samsung One, un flitru pentru lumina albastra pentru citirea pe timp de noapte, capabilitatea de a trece la diferite moduri de performanta si o unealta de management al dispozitivului ce va permite optimizarea performantelor telefonului.

Iata o galerie foto cu sistemul de operare Android 7.0 Nougat ce va fi livrat pe telefoanele Samsung Galaxy s7 si s7 Edge:

PUBLICITATE

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
20%
Imi place
20%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
60%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA