Imagini de gameplay din Mass Effect: Andromeda

Now Reading
Imagini de gameplay din Mass Effect: Andromeda


Electronic Arts şi studioul BioWare ne prezinta primele imagini de gameplay din noul joc Mass Effect: Andromeda. Daca pana acum am avut la dispozitie putine imagini cu sesiuni de joc efective, situatia s-a schimbat radical.

Publisherul ne ofera acum posibilitatea de a vedea scene cu confruntari in arene deschise, lasand sa se inteleaga ca jocul va avea parte si de un mod multiplayer, pe langa campania singleplayer.

Pe langa imagini de joc, cei de la BioWare au fost destul de generosi si cu informatii legate de arsenalul de arme ce v-a putea fi folosit in noul Mass Effect: Andromeda.

Acţiunea din Mass Effect: Andromeda va avea loc in galaxia Andromeda, foarte indepartata de locurile in care s-a desfasurat trilogia initiala. Personajele pe care le veti putea intalni in noua aventura vor fi complet noi, jucatorul urmand sa intre in pielea unui reprezentant al rasei umane. Denumit The Pathfinder, acesta se va afla in cautarea unei noi case pentru umanitate.

PUBLICITATE

Mass Effect: Andromeda este realizat folosind motorul grafic Frostbite si va oferi suport pentru consola PlayStation 4 Pro, pe langa rezolutia crescuta, jocul urmand să foloseasca si functia HDR (High Dynamic Range). Mass Effect: Andromeda va fi compatibil cu HDR si pe alte platforme, varianta de PC urmand sa aiba si suport pentru rezolutia 4K si Dolby Vision.

Mass Effect: Andromeda se va lansa Europa pe 23 martie 2017, in versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA