Imagini de gameplay din noul joc OVERLORD: FELLOWSHIP OF EVIL

Now Reading
Imagini de gameplay din noul joc OVERLORD: FELLOWSHIP OF EVIL


Cei de la Codemasters au publicat pe canalul oficial de Youtube un nou clip ce ne arata gameplay-ul noului joc  OVERLORD: FELLOWSHIP OF EVIL.

Desi franciza este una bazata pe third-person-shooter, noul joc al seriei schimba macazul si va fi unul mai mult bazat pe strategie.

Jucatorii vor putea juca atat single-player cat si in mod cooperativ, cu pana la trei jucatori,  fiecare jucător putand controla propria miniarmata de goblini printr-un overlord.

Jocul OVERLORD: FELLOWSHIP OF EVIL va fi lansat pe piata pe data de 20 octombrie si va fi disponibil pentru PC, Xbox One si PlayStation 4.

PUBLICITATE

Cei care doresc sa precomande jocul o pot face de pe platforma Steam, pretul de achizitie fiind de 19 euro. In plus jocul va putea fi cumparat sub forma de pachet, care pe langa joc va cuprinde si alte trei copii ale jocului ce pot fi oferite cadou catre trei prieteni.

GALERIE FOTO


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA