Imagini oficiale cu noile Xiaomi Redmi 5 si Redmi 5 Plus

Now Reading
Imagini oficiale cu noile Xiaomi Redmi 5 si Redmi 5 Plus


Xiaomi se pregătește să anunțe joi smartphone-urile Redmi 5 și Redmi 5 Plus ce urmeaza sa fie disponibile mai intai China. Directorul de management al produselor, Donovan Sung, a publicat un set de fotografii cu noile telefoane pe contul sau de Twitter.

Nu există detalii oficiale despre prețuri sau specificații, dar putem observa că ambele telefoane au rame subtiri și ecrane de aproximativ 18:9, la fel ca si alte dispozitive high-end lansate în acest an.

Spre deosebire de smartphone-urile de top, vă puteți aștepta ca telefoanele Redmi 5 să fie destul de ieftine. Deși nu sunt flagship-urile a companiei, seria Redmi este foarte importantă pentru Xiaomi, în special în India. Redmi 4 și Note 4 de la Redmi au fost cele mai populare telefoane din aceasta țară, potrivit cifrelor recente ale IDC, și au ajutat-o pe Xiaomi să ajungă din urma Samsung, revendicand titlul de brandul de smartphone numarul 1 din India.

Galerie foto Redmi 5 si Redmi 5 Plus:


Această prezentare necesită JavaScript.

Nu știm cât de mult va costa Redmi 5, dar prețul lui Redmi 4 începe de la 6999 rupii în India sau aproximativ 108 de dolari. Redmi 4 este un telefon cu o construcție metalică, un senzor de amprentă digitală, un ecran de de 5 inci cu rezolutie 720p, un procesor Qualcomm Snapdragon 435, o cameră de 13 megapixeli și o baterie de 4.100 mAh.

De asemenea, Xiaomi a lansat recent un telefon chiar mai ieftin, Redmi 5A, care se vinde cu 4999 rupii (78 USD, avand o baterie de 3000 mAh și procesor Snapdragon 425.


Aboneaza-te la noutati:

 
   

Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA