Imparte.ro – site de donatii online

Now Reading
Imparte.ro – site de donatii online


Intr-o perioada din ce in ce mai grea, in care greutatile vietii ii aduc pe multi oameni la situatii greu de crezut, o initiativa online care sa ii ajute pe oamenii nevoiasi e mai mult decat binevenita.
Imparte.ro este cea mai mare retea sociala caritabila din Romania, nascuta din necesitatea de a-i aduce mai aproape pe cei care vor sa ajute de cei ce au intr-adevar nevoie de ajutor.

Imparte.ro este primul portal al caritatii din Romania care asigura in mediu online efectuarea de donatii in felii de paine, bani, sange si obiecte. Imparte.ro gazduieste cereri si oferte de donatii atat din partea persoanelor fizice neajutorate, cat si din partea organizatiilor non – profit din Romania, al caror scop este strangerea de fonduri pentru sustinerea campaniilor caritabile. Imparte.ro prezinta si sustine initiative caritabile, gazduieste o comunitate sociala a oamenilor generosi si impulsioneaza activitatile de voluntariat

Site-ul iti pune la dispozitie o modalitate usoara de a importa contacte si de a-ti invita prietenii sa faca o donatie pentru una sau mai multe din persoanele fizice care au nevoie de ajutor si institutiile sociale de pe imparte.ro

Site-ul are 3 sectiuni importante, informeaza-te, donatii si implica-te. Prima rubrica este destinata persoanelor si campaniior de ajutorare si informatiilor cu privire la modul in care poti ajuta.
Cea dea doua Sectiune, cea de donatii va ofera posibilitatea de a dona paine,bani, obiecte sau sange.
Sectiunea implica-te te informeaza cum te poti Inscrie ca voluntar online pentru cazurile pentru care vrei sa oferi ajutor, sustine o cauza existenta sau adauga una noua pentru care vrei sa obtii sprijinul intregii comunitati. Citeste interviuri cu voluntari de succes pentru a gasi inspiratie si a afla ce ii motiveaza sa duca la bun sfarsit proiecte si campanii caritabile.
Site-ul are de asemenea si o sectiune importanta denumita comunitate, ce este de fapt un forum, unde oamenii pot cere ajutor si pune intrebari iar persoanele ce cunosc raspunsui la intrebari le pot raspunde.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA