Injustice 2 se lanseaza si pe PC si va avea un open beta

Now Reading
Injustice 2 se lanseaza si pe PC si va avea un open beta


Injustice 2 va beneficia si de o versiune PC care se va lansa pana la sfârșitul acestui an. Producatorii jocului, studio-ul NetherRealm Studios si publisher-ul Warner Bros. Interactive Entertainment au lansat si un open beta via Steam.

Răspunzător pentru portarea pe PC este publisher-ul QLOC, titlul putand sa fie lansat in viitor si pe plaftorma Nintendo Switch.

Injustice 2 este un joc video de lupte dezvoltat de NetherRealm Studio și publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment. Aceasta este continuarea lui Injustice din 2013: Gods among us. Jocul a fost lansat în mai 2017 pentru PlayStation 4 și Xbox One. Similar cu editia precedentă, a fost lansată si o versiune pentru platformele Android și iOS.

Povestea lui Injustice 2 se concentreaza pe Batman și pe încercarea lui de a restabili societatea după căderea regimului lui Superman; totuși, sosirea noului grup de supraveghetori “Societatea” și a extraterestrului Brainiac îl obligă pe Batman să ia în considerare eliberarea lui Superman, care este întemnițat, pentru a ajuta la combaterea amenințărilor. Jocul a primit recenzii pozitive de la critici, care au lăudat povestea, prezentarea, mecanica gameplay-ului îmbunătățită, abundența conținutului în joc și opțiunile de personalizare a personajelor, criticând în același timp sistemele aleatoare și microtranzacțiile.

PUBLICITATE

Injustice 2 introduce o noua caracteristica numita Gear System, un sistem care renunta la loot si recompenseaza jucatorii cu piese si echipamente care pot fi folosite pentru personalizarea aspectului personajelor si modificarea abilitatilor si a statisticii.

Jocul include, de asemenea, un sistem de microtranzacții. Jucătorii pot cumpăra “Cristale sursă” utilizând bani reali pentru a achiziționa diferite imbunatatiri pentru personaje, fara sa mai aștepte să le obțină prin jocul normal.

În plus față de modurile de campanie online și arcade, Injustice 2 introduce un nou mod “Multiverse”. Similar cu modul “Towers Living” din titlul precedent al lui NetherRealm, Mortal Kombat X, Multiverse permite jucătorilor să călătorească prin serii de lumi paralele în Universul DC și sa lupte împotriva adversarilor cu diferite handicapuri, stipulări și obiective.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA