Injustice 2 are un nou trailer de prezentare

Now Reading
Injustice 2 are un nou trailer de prezentare


Warner Bros. Interactive Entertainment şi NetherRealm Studios ne oferă mai multe informații despre jocul Injustice 2.

Titlul le va oferi jucătorilor o distribuţie extinsă de eroi şi răufăcători din universul DC Comics, dintre care nu vor lipsi nume importante precum Batman, Superman sau Aquaman. Acestora li se vor adăuga și personaje noi precum Atrocitus, Gorilla Grodd sau Supergirl.

Cei de la NetherRealm Studios au pregătit și câteva imagini cu un nou venit, pe numele său Firestorm. Despre abilitățile lui puteți afla in trailerul de mai jos.

Dintre arenele în care aceşti eroi îşi vor disputa supremaţia nu vor lipsi peisaje din Metropolis, Gotham City sau Atlantis.

PUBLICITATE

Povestea din Injustice 2 este o continuare a celei din primul joc, cu Batman și aliații săi încercând să restaureze societatea și în același timp să lupte împotriva celor care vor să-l pună pe Superman înapoi la conducere. În tot acest timp, o nouă amenințare își face apariția, iar Pământul este iarăși în pericol.

Noul titlu le va oferi posibilitatea jucătorilor să iși customizeze fiecare personaj din joc. Cu cît vor petrece mai mult timp in joc, cu atât se vor acumula mai multe loot box-uri în care se vor afla obiecte ce pot schimba atât aspectul personajelor, cât şi modul în care acestea vor lupta.

Injustice 2 va fi lansat în Europa pe 19 mai 2017, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA